Göötti-lehti

Yhdistyksen jäsenjulkaisu "Göötti" ilmestyy neljä kertaa vuodessa offset-painotasoisena. Lehdessä on noin 40-50 sivua, ja sen levikki on noin 550 kpl/numero.

Göötti-lehdessä julkaistaan maksutta ja sitoumuksetta lehteen lähetettyjä kirjoituksia, valokuvia ja piirroksia. Lehden toimituskunta pidättää itsellään oikeuden lyhentää kirjoituksia tarvittaessa ja muokata niiden kirjoitusasua. Kaikki lehteen tulevat jutut oikoluetetaan. Maksutta julkaistavissa kirjoituksissa ei julkaista myynti-ilmoituksia tai kennelmainontaa.
 
Huom. Lehteen tulevat aineistot ja tulokset osoitteeseen goottilehti [at] gmail.com.

Maksuttomat palstat
In Memoriam, Tuonnit, Viennit, Näyttely- ja koetulokset, Valiogalleria, Koulutustunnus ja Luokkanousija.

 
Palstojen yhteydessä julkaistavat kuvat
In Memoriam, Tuonnit, Viennit, Valiogalleria, Koulutustunnus ja Luokkanousija –palstojen yhteydessä julkaistaan koirasta kuva. Näyttelytulosten yhteydessä julkaistaan mahdollisuuksien mukaan kuvat koirista, jotka ovat voittaneet jotain seuraavista palkinnoista: ROP, VSP, SERT, VA-SERT, CACIB, VA-CA, ROP-pentu, ROP-vet. Mikäli tilaa riittää, julkaistaan myös kuvat VSP-vet ja VSP-pentu.
 
Göötti-lehden tilaaminen
Göötti-lehti on Länsigöötanmaanpystykorvat ry:n jäsenlehti, jonka saavat kaikki yhdistyksen varsinaiset jäsenet. Mikäli haluat tilata lehden itsellesi, ota yhteyttä jäsensihteeriin ja liity yhdistyksen jäseneksi. Lehtitoimikunta ei vastaa tilauspyyntöihin.
 
Ilmestymisaikataulu
1, kevätnumero (maalis-/huhtikuu) materiaali viim. 1.2.
2, kesänumero (kesäkuu) materiaali viim. 1.5.
3, syysnumero (syyskuu) materiaali viim. 1.8.
4, talvinumero (joulukuu) materiaali viim. 1.11.
 
Ilmoitushinnat
Koko sivu 194 x 267 mm PYSTY 34 €
Puoli sivua 194 x 132 mm VAAKA 17 €
¼ sivua 95 x 132 mm PYSTY 12 €
⅛ sivua 95 x 64 mm VAAKA 8 €

Göötti-lehti palkittiin vuoden rotujärjestölehtenä

Suomen Kennelliitto on palkinnut Göötti-lehden vuoden 2023 rotujärjestölehtikilpailun voittajana!

Palkinnot jaettiin 26.5.2024 Kennelliiton valtuuston kokouksen yhteydessä, ja palkintoa vastaanottamassa olikin melkein koko viime vuoden lehtitoimikunta. Kiitos vielä koko toimikunnalle Milena Eklund, Laura Häggblom, Päivi Multisilta, Sara Sohlman ja Jenna Rantala sekä taittaja Kirsi Pääskyvuorelle/Sivupainajainen, Juho Peltolalle upeista lukuisia lehtiä kuvittaneista kuvista, painolle Suomen Uusiokuori ja kaikille teille ihanille aktiivisille jäsenille, jotka olette toimittaneet kuvia ja juttuja koiristanne!

Lue lisää Kennelliiton sivuilta.