Gööttikesäpäivä


Tervetuloa Länsigöötanmaanpystykorvat-Västgötaspetsen ry:n Kesäpäivään 2023! 
Päivä järjestetään lauantaina 17.6.2023 Riihimäen seudun kennelkerhon kennelmajalla osoitteessa Kennelmajantie, Hausjärvi.

Luvassa on mukavaa ja rentoa yhdessäoloa, muihin göötti-ihmisiin (ja koiriin) tutustumista, grillausta sekä tänä vuonna huikeat ja erittäin leikkimieliset gööttien kesäolympialaiset! Kesäolympialaiset koostuvat erilaisista pienistä gööttimäisistä kilpailuosuuksista ja tehtäväradasta, joihin ei tarvitse mitään muuta osaamista kuin iloisen mielen. Luvassa kivat palkinnot! Kesäpäivässä on myös mahdollista myydä, antaa tai vaihtaa itselle tarpeettomia koiratarvikkeita kirppistyylisesti.

Päivä alkaa klo 10. Alue on varattu gööttiporukalle myöhäiseen iltaan saakka, eli halutessaan voi paikalle jäädä seurustelemaan ja grillailemaan pidemmäksikin aikaa virallisen ohjelman päätyttyä.

Aikataulu ja ohjelma tarkentuvat ilmoittautumisajan umpeuduttua, ja ne lähetetään tiedoksi kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse. Kaikkeen ohjattuun toimintaan osallistuminen on luonnollisesti vapaaehtoista, ja paikalle voi toki saapua vain nauttimaan seurasta, koirista ja rennosta ilmapiiristä.

Ilmoittautuminen on auki 28.5. asti. Jos Kesäpäivä on täyttymässä ennen sitä, ilmoitamme asiasta hyvissä ajoinTunnelmia viime kesän Gööttikesäpäivästä:

Kuva: Jyri Vakka
Lihapullien syöntikisa, kuva: M. Sonninen
Vilvoittava pulahdus, kuva: M. Sonninen