Gööttihalloween-pukukilpailun kuvasatoa! 

Göötti-lehdessä 4/2021 esiteltiin Gööttihalloween-pukukilpailun voittajat, jotka valitsi monien asujen mestari BatNipsu (kuvassa oikealla, kuvan © Anne Rautio-Visuri).
 
"Haluan onnitella teitä kaikkia, jotka lähetitte kuvia minulle tuomaroitavaksi. Oli kiva nähdä, miten pelottaviksi göötit voivatkaan muuntautua Halloweenina", toteaa BatNipsu.
 
Alla kilpailun kuvasatoa. Lisää kuvia Göötti-lehdessä 4/2021!

Parhaat yksilökuvat: "Nyt jouduin turvautumaan lepakkopuhelimeen ja tärisevin tassuin soitin itse Batmanille, sillä nyt tarvittiin apua. Kuvat olivat kaikki hyviä, enkä pystynyt itse valitsemaan parasta. Batman neuvoi, mutta ei vaikuttanut ratkaisuuni. Ihan itse päätin järjestyksen."

Paras ryhmäkuva: "Näissä kuvissa näkyy, että porukalla on hauskaa ja silti maltetaan olla sekunnin sadasosa paikalla, kun kamera napsahtaa. Tunnelma on tassuilla kosketeltavan jännittynyt."

Pennut: "Halusin nostaa esille nämä ihanat pennut, sillä minusta pennuissa on tulevaisuus. Niinpä annan näille kaikille erikoismaininnan. Tulette liitelemään vielä pitkälle!"

1.

Osallistutaan Uffen kanssa pelottelemaan muita tööttejä ja omistajia! Huisin terveisin Uffe. Kuvan Nicola Raitanen.

2.

Tyyne (Pohjannaulan Biitti Bianca). Kuva Monna Rantanen.

3.

Stidi. Kuva Kata Dolmatoff.

4.

Dora. Kuva Krista Kumpulainen.

1.

Muumio Mauri (Calawan Jerker) ja aave Väinö (Calawan Gert). Kuva Heidi Haimakainen.

2.

Tallivintin kummitukset, eli veljessarja Otus, Nysä, Gunvald ja Pänä (Jaxonville Dynamite Dacapo Vaan, Jaxonville Åkare Ossi, Jaxonville Gunvald Vaan, Jaxonville Aito Onni). Kuva Jenni Keskiaho.

..ja se seuraava sekunti..

1.

Masi. Kuva Sonja Invenius.

2.

Kuoma (Betilly's vs Baras Buddy) hyväntahtoisena pikkupiruna. Yhtään gööttiä ei kiusattu kuvauksen aikana, vaan rekvisiittaan pukemista ja pitoa harjoiteltiin runsain palkkioin onnistuneen kuvan saamiseksi. Kuva Elisa Similä.

3.

Ceran eka Halloween. Kuva Lorena Echkart.
Länsigöötanmaanpystykorvat ry