Jalostustarkastus 2022

 
Yhdistys järjestää jalostustarkastuksen 10.–11.12.2022 klo 10–17.
 
Paikka: Koirakoulu Kompassi, Karhunkierros 6, Vantaa
 
Tarkastajana toimii Kirsi Honkanen.
 
Yhden päivän aikana voidaan tarkastaa noin 20 koiraa. Jalostustarkastus tehdään pääsääntöisesti yli 24 kk koirille, mutta jalostustarkastukseen voi kuitenkin myös osallistua 15 kk täyttänyt länsigöötanmaanpystykorva. 15–24 kk ikäinen koira arvostellaan nuorena koirana, ja sen arvostelu on voimassa, kunnes koira täyttää 3 vuotta. Yli 24 kk vanhojen koirien tarkastustuloksella ei ole määräaikaa. Koirien on oltava rokotettuja Suomen Kennelliiton määräysten mukaisesti.
 
Jalostustarkastuksen hinta on jäseniltä 40 euroa ja ei-jäseniltä 50 euroa. Jalostustarkastukseen osallistumisessa etusijalla ovat yhdistyksen jäsenet. Maksu suoritetaan vasta, kun saat tiedon tarkastukseen pääsystä.
 
Ilmoittautumislomake
 
Ilmoittautuminen päättyy 24.11.
 
Lisätiedot ja kysymykset: goottijaltoimikunta [at] gmail.com

Jalostustarkastus on yksityiskohtainen koiran rakenteen tarkastaminen, mittaaminen ja dokumentointi. Tarkastuksessa otetaan kantaa myös koiran luonteeseen ja jalostuskäyttöön. Tarkastus ei ole näyttelyarvostelu eikä koirien mittaustuloksia verrata toisiinsa kilpailunomaisesti. Jalostustarkastuslausuntojen avulla yhdistys saa yksityiskohtaista tietoa gööttikantamme yksilöistä, ja nämä tiedot tulevat palvelemaan myös tulevia harrastaja- ja kasvattajasukupolvia. Omistaja saa tarkastuksesta itselleen kolmisivuisen arvostelun. Koirasta otetaan myös valokuva.
 

Jalostustarkastetut göötit
Länsigöötanmaanpystykorvat ry