Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kuva: Anniina SjöholmKuva: Anniina SjöholmTOKO-Mestaruuskilpailut

Vuoden 2016 toko-mestaruudet ratkottiin Ilmajoella 10.9.

 

Rotumestarit 2016:

Tokotulokas Karjakon Etuveto ja Pilvi Ranta, 173,5 p. ALO1, 1. sija

Voittajaluokan mestari Cimillan Trude Taifuuni ja Päivi Männistö-Rahunen, 279 p. VOI1 TK3

 

Länsigöötanmaanpystykorvien TOKO-Mestaruuskilpailujen säännöt

Osallistumisoikeus gööttien TOKO-mestaruuskilpailuihin on kaikilla Länsigöötanmaanpystykorvat ry:n jäsenillä. Koiranomistajan jäsenyys ei riitä, vaan myös koiran ohjaajan pitää olla yhdistyksen jäsen.


Alokasluokka : TOKOTULOKAS vm.

Titteli/palkinto parhaalle alokasluokan tuloksen tekevälle (väh. 3-tulos eli 100 pistettä) koirakolle. Mikäli koirakot saavat saman loppupistemäärän, voittaja on se koirakko, jolla on parempi arvosana kokonaisvaikutuksesta (jos tämäkin sama, sitten seuraaminen taluttimetta ja sitten luoksetulo).
 

Avoin luokka: Avoimen luokan mestari

Titteli/palkinto parhaalle avoimen luokan tuloksen tekevälle (väh. 3-tulos eli 192 pistettä) koirakolle. Mikäli koirakot saavat saman loppupistemäärän, voittaja on se koirakko, jolla on parempi arvosana kokonaisvaikutuksesta (jos tämäkin sama, sitten seuraaminen ja sitten luoksetulo) .
 

Voittajaluokka: Voittajaluokan mestari

Titteli/palkinto parhaalle voittajaluokan tuloksen tekevälle (väh. 3-tulos eli 192 pistettä) koirakolle. Mikäli koirakot saavat saman loppupistemäärän, voittaja on se koirakko, jolla on parempi arvosana kokonaisvaikutuksesta (jos tämäkin sama, sitten seuraaminen ja sitten luoksetulo) .
 

Erikoisvoittajaluokka: TOKOMESTARI vm.

Titteli/palkinto parhaalle erikoisvoittajaluokan tuloksen tekevälle (väh. 3-tulos eli 192 pistettä) koirakolle. Mikäli koirakot saavat saman loppupistemäärän, voittaja on se koirakko, jolla on parempi arvosana seuraamisesta. (jos tämäkin sama sitten luoksetulo ja seuraavaksi kauko-ohjaus).
 
 
Joka luokasta palkitaan paras gööttikoirakko.

 
Kaikille luokille yhteisesti:

Mikäli kukaan koirista ei saavuta luokassa vähintään 3-tulosta, ei ko. luokasta palkita luokan parasta koirakkoa. Mikäli koirilla täysin samanlaiset loppupisteet luokan sisällä, ja myös liikekohtaiset pisteet ovat samat, voittaja arvotaan.