Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ohjeita lehteen lähetettävälle aineistolle

Lehden tekemisen kanssa on joka kerta samanlaisia ongelmia. Aineisto tulee lehden tekijöille hyvin sekalaisessa ja sekavassa muodossa. Samaan asiaan liittyvät kuvat ja tekstit eivät aina löydä toisiaan. Jotta lehden teko olisi niin toimittajille kuin taittajallekin mahdollisimman sujuvaa, toivomme, että näitä yksinkertaisia ohjeita noudatettaisiin.

 

Tulokset ja niihin liittyvät kuvat

Tulospostin sähköpostiosoite: goottitulokset [at] gmail.com

Tulokset kerätään KoiraNetistä samalla tavalla kuin tähänkin asti on kerätty. Kaikista lajeista tulee kuitenkin vain hyväksytyt tulokset, paitsi agilitystä, josta tulee vain luvat ja sertit. Jos kuitenkin haluat koirastasi kaikki tulokset lehteen, voit lähettää ne tulospostiin. Sinne otetaan edelleen vastaan myös luokkanousut, pentunäyttelyiden tulokset ja ulkomaiset tulokset.

Ulkomaan ja pentunäyttelytulokset lähetetään tulospostiin täydellisinä eli päivämäärä, paikka, tuomari ja KAIKKIEN osallistuneiden koirien tulokset. Yksittäisten koirien tuloksia ei julkaista.

 

Göötti-lehden sähköpostiosoite: goottilehti [at] gmail.com

Lehden sähköpostiin EI lähetetä virallisia näyttelytuloksia. Ne tulevat tulostoimittajan kautta.

Näyttelytuloksiin laitetaan kuva seuraavista tuloksista: ROP, VSP, SERT, CACIB ja jos tilaa on, VASERT, VACACIB, ROP- ja VSP-pentu.

RYP, BIS ja Kasv-sijoitukset on itse ilmoitettava lehden sähköpostiin!

 

Tuloskuvat

Agilityyn, tokoon, rally-tokoon jne. liittyvät harrastuskuvat sekä pentunäyttelyiden ja ulkomaisten näyttelyiden kuvat lähetetään tulospostiin (goottitulokset [at] gmail.com).

Näyttelykuvat lähetetään lehden postiin (goottilehti [at] gmail.com).

Kuvat pitää lähettää samassa sähköpostissa, mutta erillisinä liitetiedostoina. Ei voi lähettää ensin tulosta ja sitten kuukauden päästä kuvaa.

Kuvan nimeksi aina koiran nimi ja viestin otsikoksi, mitä tulosta viesti koskee!

 

Täytekuvat

Lehteen otetaan mielellään vastaan täytekuvia. Kuvat saisivat olla aina vuodenajan mukaisia ja mahdollisimman isolla resoluutiolla. Kanteen ehdotetut kuvat pitää olla pystyasentoisia. Muilla kuvilla ei ole suunnalla väliä.

Otsikoksi viestiin esim. ”Täytekuvia lehteen SYKSY” ja viesti osoitteeseen goottilehti [at] gmail.com.

 

Artikkelit

Göötti-lehti ottaa mielellään vastaan juttuja gööteistä ja muitakin kirjoituksia, jos ne sopivat lehden sisältöön. Kuvat mielellään omana sähköpostina, ja otsikointi ”Kuvat juttuun XX”.

Gööttiyhdistys on maksanut mm. Roturacen, Agirodun ja Helsingin seudun piirinmestaruuskisojen joukkueiden ilmoittautumismaksut kisoihin. Edellytyksenä on ollut, että kisoista joku osallistuja kirjoittaa jutun lehteen. Jos juttua ei kirjoiteta, seuraavan vuoden joukkueiden ilmoittautumismaksuja ei makseta.