MH-luonnekuvaus

Yhdistys järjestää MH-luonnekuvauksen Loimaalla 11.–12.9.2021.
 
Paikka: Pahkapirtti, Parravahantie 70, Mellilä
 
Ilmoittautuminen

Länsigöötanmaanpystykorvat ry:n jäsenten omistamien länsigöötanmaanpystykorvien ilmoittautumisaika alkaa lauantaina 10.7. klo 9.00Ei jäsenten, länsigöötanmaanpystykorvien omistajien ilmoittautumisaika alkaa la 24.7. klo 9.00. Jos paikkoja jää, ilmoittautuminen avataan muille roduille la 31.7. klo 9.00, ilmoittautumiset päättyvät 14.8.2021.
 
Ilmoittautumismaksu länsigöötanmaanpystykorvat ry:n jäsenten omistamille länsigöötanmaanpystykorville 90 €, muille 110 €.
 
Enintään 10 koirakkoa / päivä.
 
Ilmoittaudu nettilomakkeella

Sama lomake toimii ilmoittaumislomakkeena kummallekin päivälle. Lomakkeelta voit valita päivän tai että teille sopii kumpi päivä tahansa. Onnistuneesta lomakkeen lähetyksestä tulee kuittaus sähköpostiin.
 
Ilmoittautumisen hyväksymisen jälkeen saat ohjeet Virkkuun, jonne käydään täydentämässä koiran tiedot. Samalla saat maksutiedot. Älä maksa osallistumista ennen kuin saat maksutiedot.
 
Etusija järjestävän yhdistyksen jäsenillä, 1 koira / jäsen
 
Lisätietoja: Susanna Kujala, 050 3391834, susanna.kujala1 [at] gmail.com
 
Ennen ilmoittautumista lue MH-luonnekuvauksen säännöt (pdf), jos ne eivät ole tutut entuudestaan.

Rajoitukset:

  • Osallistumisen alaikäraja on 18 kk. Yläikärajaa ei ole.
  • Kuvaukseen ei voi osallistua sairas tai heikossa kunnossa oleva koira, narttu, jolla on juoksu, eikä narttu 30 vrk ennen odotettua synnytystä tai 75 vrk synnytyksen jälkeen. Kivesvikainen/ kastroitu uros saa osallistua.
  • Luonnetestin ja MH-luonnekuvauksen välisen ajan tulee olla vähintään 42 vrk.
  • Luonnekuvaukseen osallistuvasta koirasta on oltava alkuperäinen rekisteritodistus mukana.
  • Koiramäärä on max 10 koiraa / päivä.
  • MH-luonnekuvauksessa noudatamme Suomen Kennelliiton rokotus-, tunnistusmerkintä- ja antidopingmääräyksiä. Varmista etukäteen, ettei koirasi lääkitys estä osallistumista (esimerkiksi kemiallinen kastrointi on dopingia). Kennelliiton lääkelista.

Koiralta ei vaadita mitään ennakkotaitoja, mutta se on kutsuttaessa saatava kytkettyä taluttimeen kahden (2) minuutin sisällä. MH-kuvausalue on metsän keskellä, joten välitöntä vaaraa irti rallattelevalle koiralle ei pääse syntymään.

Tervetuloa mukaan MH-kuvaukseen koirasi kanssa! 

Lue lisää MH-luonnekuvauksesta.
 

Länsigöötanmaanpystykorvat ry