Rally-tokomestaruus ja sen säännöt

Länsigöötanmaanpystykorvat-Västgötaspetsen ry. on järjestänyt rally-tokon rotumestaruuskilpailuja jäsenille ainakin vuosina 2017 ja 2018. Jos muita tuloksia löytyy, ilmoitathan ystävällisesti tästä johtokunnalle historiatietojen tallentamista varten.
 
Yhdistys järjestää rally-tokomestaruuksia myös jatkossa, jos jäsenillä on kiinnostusta olla mukana järjestelyissä. Yhdistyksen rally-tokomestaruus voidaan halutessa järjestää myös epävirallisena kilpailuna. Jos asia kiinnostaa, ota yhteyttä koe- ja kilpailutoimikunnan yhteyshenkilöön lähettämällä sähköpostia osoitteeseen gootti.johtokunta [at] gmail.com.
 

Länsigöötanmaanpystykorvien rally-tokon mestaruuskilpailujen säännöt

  • Koiran ohjaajan tulee olla Länsigöötanmaanpystykorvat ry:n jäsen ja koiran täytyy olla rekisteröity länsigöötanmaanpystykorva.
  • Mestaruus jaetaan vuosittain erikseen nimetyssä kilpailussa.
  • Länsigöötanmaanpystykorvien Rally-toko-mestaruus jaetaan siten, että mestariluokan kerroin on 1, voittajaluokan kerroin on 0,9 ja avoimen luokan kerroin on 0,8.
  • Korkeimman hyväksytyn pistemäärän saanut koirakko voittaa.
  • Tasapisteissä mestaruuden ratkaisee aika. Jos tasapisteet ovat kahdesta eri luokasta, voittaja on ylemmässä luokassa kisannut koirakko.
  • Lisäksi jaetaan alokasmestarin palkinto parhaalle alokasluokan koirakolle. Jos kaksi alokasluokan koirakkoa saa tasapisteet, aika ratkaisen voittajan. Jos molemmilla koirakoilla on sama aika, ratkaisee kokonaisvaikutelma.
Länsigöötanmaanpystykorvat ry